artikel

Thermokleding voor warm en koud weer

bouwbreed 203

Wiltec, specialist op het gebied van persoonlijke beschermingsmiddelen en beroepskleding, gaat de samenwerking aan met Craft. Dit merk, vooral bekend onder sporters, produceert onder meer thermokleding voor warme én koude weersomstandigheden.

Thermokleding voor warm en koud weer

CobouwVak nieuwsbrief ontvangen?

Onderkleding die het lichaam niet droog en op de juiste temperatuur houdt: het is volgens Wiltec de meest gehoorde frustratie van vaklieden die in koude óf warme omstandigheden werken. “Het is dan ook niet verrassend dat we de handen ineenslaan met het topmerk Craft; een toonaangevende producent en marktleider op het gebied van onder andere onderkleding”, laat Wiltec weten.

Onder alle weersomstandigheden

De Zweedse uitvinder Anders Bengtsson stond in 1973 aan de wieg van Craft. Het was ook degene die – onder winterse omstandigheden – in de allereerste set van Craft-ondergoed naar buiten ging. De kracht van Craft is dat het lichaam onder alle weersomstandigheden droog blijft. Zo zorgt de CoolMax technologie er bijvoorbeeld voor dat de drager optimaal kan presteren in koude en warme omstandigheden. Het Zweedse kledingmerk biedt een breed pakket aan thermo-, sport- en werkkleding. Het naadloze design van licht en elastisch materiaal voorkomt irritatie en voelt comfortabel, aldus Wiltec.

Meer werkkleding

Werkschoenen tegen zweetvoeten

Blåkläder ontwikkelt door te vernietigen

Reageer op dit artikel