artikel

Werkschoenen tegen zweetvoeten

bouwbreed 752

Energic, Synergic en Xplore: zo heten de drie veiligheidsschoenen van Honeywell. Volgens de senior productmanager zorgen deze schoenen voor een ‘optimale balans tussen een eigentijds design, duurzaamheid in extreme omstandigheden, een stevige grip op elke ondergrond en een hoog draagcomfort de hele dag’.

Werkschoenen tegen zweetvoeten

Of je nu op een offshoreplatform, een bouwterrein of in een fabriek werkt. De schoenen zijn gemaakt van volnerfleer, voor een hoge waterdichtheid en schuurbestendigheid in natte en vuile werkomstandigheden. Verder hebben ze de zogenaamde 3D Poromax voering.

Droge voeten

Deze voering zorgt er volgens Honeywell voor dat het zweet wordt geabsorbeerd en de voeten dus droog blijven. De neus is bekleed met polyurethaan en beschermt tegen slijtage. Bovendien zijn de drie uitvoeringen voorzien van reflecterende strips op de hiel of op de zijkant. De niet-metalen veiligheidsonderdelen, zoals de beschermneus en de perforatiebestendige middenzool, zijn licht en thermisch isolerend. De Energic en Xplore hebben zowel veters als een ritssluiting opzij. De Xplore wordt gezien als het topmodel. Deze schoen is onder meer voorzien van een laddersteun op de hiel.

www.honeywellsafety.com

Reageer op dit artikel