Schrijf je in voor de nieuwsbrief. Je kunt er meerdere selecteren.

Algemene Cobouw nieuwsbrief

Dé manier om op de hoogte te blijven van nieuws, trends en innovaties in de bouwwereld. Meld je aan en ontvang iedere middag om 13:00 uur het laatste nieuws.

Cobouw MKB

Cobouw MKB brengt elke maand bouwnieuws voor de vakman. Vol productinnovaties, gereedschaps- en materialen tests en artikelen over werkkleding, klein materieel en bedrijfsvoering.

Cobouw Markt & Financieel

De beste verhalen die verder gaan dan de waan van de dag. Lees hier in welke richting de markt zich beweegt.

Cobouw Innovatie & Techniek

De beste verhalen over innovators en technologische ontwikkelingen in de bouw? Hier lees je de laatste ontwikkelingen op het gebied van industrialisering, digitalisering en productontwikkeling.

Cobouw Infra

Een update voor iedereen die werkzaam is in de grond-, weg-, en waterbouw. De ideale manier om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen in het vakgebied.

Cobouw Evenementen & Opleidingen

Op zoek naar nieuwe inzichten en leerstof? Met deze nieuwsbrief blijf je op de hoogte van alle evenementen en opleidingen van Cobouw.

Cobouw Duurzaamheid

Voor bouwers die verder vooruit kijken. Het belangrijkste nieuws op het gebied van duurzaam bouwen, stikstof/PFAS, de energietransitie, klimaatadaptatie en circulair bouwen.

Cobouw Politiek & Wetgeving

Voor bouwers die kwaliteit en veiligheid hoog in het vaandel hebben staan. Ontvang het laatste nieuws over veilig werken op de bouwplaats, de Wkb en constructieve veiligheidsnormen.

Bouwwetten

Abonneer je nu gratis op de nieuwsbrief van Bouwwetten. Hiermee ontvang je een tweewekelijkse update van nieuwe ontwikkelingen in je vakgebied, interessante vakkennis op de kennisbank, handige tools en tips en antwoorden van experts op veel gestelde vragen.

Cobouw Data & Analytics

Wil je álles weten over gebouwen (en infra) in verandering? Cobouw Data & Analytics helpt jou je strategie aan te scherpen en sneller je marketing- en salesdoelen te bereiken.