artikel

Bescherming voor natte kwasten en rollers

bouwbreed 283

Om je verfroller na of tijdens een schilderklus in topconditie te houden, heeft Van Dam’s Kwastenfabriek iets nieuws aan het assortiment toegevoegd: de Roller Saver en de Brush Saver.

Bescherming voor natte  kwasten en rollers

De Roller Saver is een flexibele koker waarin natte verfrollers van 18 tot en met 25 centimeter bewaard kunnen worden. De roller kan er zowel met als zonder beugel in worden bewaard. Met behulp van de flexibele koker kun je eenvoudig de beugel verwijderen zonder je handen vies te maken. De rollers blijven tot een maand goed, mits afgesloten met de flexibele deksel.

Variant voor kwasten

Er is ook een variant voor kwasten: de Brush Saver, een elastische, rubberen hoes die heel gemakkelijk rond de kwast gedraaid wordt en de kwast zodoende luchtdicht  afsluit. Met de Brush Saver – geschikt voor ronde en platte kwasten – kan een natte kwast urenlang  worden bewaard zonder dat deze uitdroogt.

vandamskwasten.nl

Meer CobouwVak productnieuws >>

Reageer op dit artikel