partner nieuws

Industriële precisie leidt tot hoogwaardig eindresultaat

bouwbreed 1

Oog voor detail Dankzij de finesses in het productieproces is elk geprefabriceerde paneel gegarandeerd hetzelfde. Omdat Mosa Panel geheel gevoegd geleverd kan worden, zijn minder vaklieden nodig en worden tijd en kosten bespaard. De op de panelen toegepaste tegels, met een garantietermijn van tien jaar, zijn bovendien stootvast, antislip en loopveilig. De tegels hebben een […]

Industriële precisie leidt tot hoogwaardig eindresultaat

Oog voor detail
Dankzij de finesses in het productieproces is elk geprefabriceerde paneel gegarandeerd hetzelfde. Omdat Mosa Panel geheel gevoegd geleverd kan worden, zijn minder vaklieden nodig en worden tijd en kosten bespaard. De op de panelen toegepaste tegels, met een garantietermijn van tien jaar, zijn bovendien stootvast, antislip en loopveilig. De tegels hebben een goede slijtweerstand en dimensionale tolerantie. Door de laatste functionaliteit is het mogelijk de panelen over bestaand tegelwerk of oneffen of afgekapte muren en vloeren te plaatsen. Hinderlijk kap- en breekwerk wordt zo voorkomen, uitvoerders hoeven minder afval af te voeren en bewonerstevredenheid neemt toe.

Functionaliteit en levensloopbestendigheid gegarandeerd
De tegels die worden gebruikt voor Mosa Panel voldoen aan alle eisen van Woonkeur: functionaliteit en levensloopbestendigheid zijn gegarandeerd. De formaten van zowel de vloer- als wandtegels zijn afgestemd op de gangbare maten binnen de woningbouw. Het handige modulaire systeem zorgt ervoor dat de panelen naadloos op elkaar aansluiten. Naast het bereiken van een verfijnde uitstraling kan hierdoor ook snel gewerkt worden. Mosa Panel is daarmee ideaal voor de renovatie van betegelde ruimtes in gestapelde en geschakelde bouw. De tijdloze panelen kunnen intensief en langdurig gebruikt worden en, indien nodig, snel en onzichtbaar worden gerepareerd of vervangen. De op de panelen toegepaste tegels hebben daarnaast dezelfde vertrouwde uitstraling als traditioneel aangebrachte tegels en de collecties zijn gegarandeerd leverbaar tot 2040. Het zijn deze eigenschappen van Mosa Panel die leiden tot een hoogwaardig eindresultaat.

Reageer op dit artikel