Zo vind je het chassisnummer van jouw bouwbus

Zo vind je het chassisnummer van jouw bouwbus

Een chassisnummer, ook wel: frame- of voertuigidentificatienummer (VIN), is een unieke identificatiecode die alle toegelaten wegvoertuigenmoeten hebben. De code is meestal in het frame geslagen of op een plaatje gemonteerd op het chassis. De plek verschilt per auto. Waar vindt je dit nummer?

Om te weten waar het nummer van jouw bedrijfswagen staat, is de dienst PlaatsChassisnummer ontwikkeld door Kenteken.TV. Op basis van je kenteken vind je zowel de locatie van het chassisnummer volgens kentekenregistratie als één of meerdere locaties van VIN volgens Europese typegoedkeuring. Probeer het maar eens met het kenteken van jouw auto!

Kenteken.TV is een initiatief van DAT Nederland. DAT Nederland is een joint venture tussen het Duitse DAT Group en VWE Automotive. VWE Automotive, bekend als leverancier van voertuiginformatie en diensten, zorgt voor de vermarkting van DAT producten en diensten op de Nederlandse markt.

Wekelijks op de hoogte blijven van de belangrijkste ontwikkelingen van de mkb-aannemer? Meld je dan aan voor de CobouwVak nieuwsbrief.