artikel

Schilderen in de regen

bouwbreed 243

Lekker doorwerken als schilder terwijl het regent? Het kan, dankzij een nieuw product van Karsten Tenten uit Hoorn: het Floaty pop-up screen.

Schilderen in de regen

In het Nederlands: een doorwerkscherm. De schermen zijn vijf of zeven meter breed en zijn verkrijgbaar in verschillende lengtematen: van S tot en met XXXL. Het materiaal is dubbelzijdig gecoat PVC met de brandnormering M2. Het opblaasbare scherm is in ongeveer tien minuten opgezet. Een scherm weegt tussen de acht en tien kilo en is dus makkelijk te tillen. Het is mogelijk om het logo van een bedrijf op het scherm te laten printen. Handig voor zzp’ers, maar ook voor grote onderhoudsbedrijven: het is uiteraard mogelijk om meerdere schermen naast elkaar op te zetten.

Reageer op dit artikel