artikel

Proost!

bouwbreed 200

‘Een rondje schroevendraaiers’, zo wordt de 11-delige schroevendraaierset van WERA verkocht. De set combineert het nuttige met het aangename: naast de schroevendraaiers bestaat de set uit een dienblad, een originele WERA-opener en onderzetters.

Proost!

Deze set van WERA Kraftform Plus is een combinatie van een aantal topseries. ‘Ideaal voor als je eens een keer de bezem wil halen door je ouwe meuk, afkomstig van de Lidl of Aldi’, aldus de producent op haar website. Het gaat om een serie tijdloze schroevendraaiers van nog geen 5 euro per stuk. De logische ergonomische vorm van de greep van deze schroevendraaiers is aan de vorm van de hand aangepast, om blaren en eelt te voorkomen. Daarnaast is het gereedschap voorzien van de zogenaamde ‘lasertip’, waardoor de stift zich als het ware vastbijt in de schroefkop

Reageer op dit artikel