artikel

Groene laserlijnen

bouwbreed 137

Hij projecteert drie krachtige, groene 360° lijnen voor maximale zichtbaarheid, de GLL-80CG Professional van Bosch.

Groene laserlijnen

Volgens de gereedschappenfabrikant zorgen groene laserlijnen voor een tot vier keer betere zichtbaarheid dan rode laserlijnen. De lijnlaser is zeer geschikt voor het leggen van vloeren, het installeren van ramen, het monteren van schappen, het bouwen van raamwerken voor droogbouwwanden en het leggen van tegels, aldus Bosch Professional. Het apparaat heeft een zeer nauwkeurige CAL Monitoring-functie en is voorzien van een afstandsbediening, smartphone-app en Bluetooth-verbinding. De drie keer 360° lijnen maken tegelijkertijd horizontaal en verticaal nivelleren mogelijk. De GLL-80CG werkt zowel op een Li-Ion-accu van 12V als op gewone alkalinebatterijen. De lijnlaser weegt iets minder dan een kilo, is compact, makkelijk te hanteren en kan tegen een stootje. De laser heeft een werkbereik van 120 meter bij het gebruik van de optionele laserontvanger LR 7 Professional.

Reageer op dit artikel