artikel

Worker voor dik, dun, lang en kort

bouwbreed 129

De worker onder de werkbroeken, zo wordt de Twill Cordura Stretch 502020 van het merk Tricorp ook wel genoemd.

Worker voor dik, dun, lang en kort

Volgens de fabrikant is het een luxe worker die je zelfs na een lange werkdag niet uit wilt trekken. De bewegingsvrijheid in deze broek is optimaal, onder meer vanwege soepele stretchdelen bij de kuiten en in het kruis. Deze werkbroek is geschikt voor lange, korte, dikke en dunne vaklieden: de taille is verstelbaar door een elastische band, bovendien is hij verkrijgbaar in drie lengtematen. Daarnaast is de zoom 6 cm verlengbaar. Doordat de broek van Tricorp meerdere zakken heeft is er genoeg opbergruimte voor het gereedschap. De verdekte ritssluiting van de broek is wasbaar op maar liefst 85 graden. In de pijpen zit reflectie, voor extra zichtbaarheid bij schemer. Op meerdere hoogtes in de broek kunnen kniekussens worden bevestigd.

Reageer op dit artikel