artikel

Schildersbroek met stretch

bouwbreed 220

Nieuw in de collectie van Blåkläder: een werkbroek met stretch voor mannelijke én vrouwelijke schilders. ‘Beperkte bewegingsvrijheid is nog maar een
herinnering’, stelt de Zweedse fabrikant van werkkleding voor onder meer de bouwwereld.

Schildersbroek met stretch

Deze nieuwe schildersbroek is een modern, comfortabel en flexibel zittend kledingstuk dat zich richt op ‘ultiem comfort en functionele opbergruimte’. De broek is voorzien van stretchpanelen op belangrijke delen en zorgt dat de werkzaamheden – ‘waarbij eindeloze beklimmingen op en neer de ladder’ – soepel lopen. Het stretch­materiaal zit in het kruis, op de knieën, het zitvlak en de kuiten. De broek – met voorgevormde broekspijpen – heeft een met Cordura versterkte plamuurmeszak en kniebeschermerszakken. Zakken heeft deze broek overigens meer dan voldoende: pennenzak, duimstokzak, meszak, achterzakken, steekzakken en een binnenzak voor de smartphone. De broek is wit en heeft titanium details. Blåkläder heeft ook bijpassende bovenkleding bij deze schildersbroek.
Nieuw is de gebreide bodywarmer, met ritssluiting aan de voorkant en stretchpaneel aan de achterkant.

Reageer op dit artikel