artikel

Havebo breedplaatvloeren

bouwbreed 2423

Havebo breedplaatvloeren

Havebo breedplaatvloeren zijn toe te passen als verdiepingsvloer en dakvloer in woningbouw en utiliteitsbouw.

De minstens 50 mm dikke onderplaat wordt in de fabriek voorzien van de benodigde wapening (standaard wapening en/of voorspanwapening, tralieliggers en verdeelwapening) waartussen in het werk eenvoudig leidingen verwerkt kunnen worden, die in de op de onderplaat te storten druklaag verdwijnen. Sparingen en bijzondere vormen kunnen probleemloos worden meegenomen bij de productie, net als versterkte stroken, uitkragingen en vierzijdige opleggingen. Havebo’s eigen tekenbureau tekent en berekent de vloerplaten en verzorgt een legplan voor het constructief correct verwerken van de breedplaatelementen.

Kenmerken

  • Leidingen eenvoudig te verwerken in de druklaag van de vloer;
  • Sparingen in, en lijnlasten op de vloer zijn geen probleem;
  • Verankeringen met een wand zijn goed mogelijk;
  • Inwendige versterkingen zijn mogelijk;
  • In vrijwel elke vorm te maken.

Meer informatie op NBD-online.nl

Reageer op dit artikel