artikel

Moment testen

bouwbreed 352

Materiaalbeschadigingen, nabewerkingen of garantieclaims: toepassing van het verkeerde moment kan, met name bij gevoelige schroefklussen, vervelende gevolgen hebben. Daarom is een goed functionerende (lees: betrouwbare) momentschroevendraaier van essentieel belang.

Moment testen

Met de Wiha Torque Quick Check is het nu mogelijk om dagelijks de functionaliteit van momentgereedschap te controleren. Want alleen een regelmatige gereedschapscontrole garandeert betrouwbaar en nauwkeurig werken. Het testen is vrij eenvoudig: de momentschroevendraaier wordt, samen met de meegeleverde adapterschacht, in de Torque Quick Check gestoken. Er wordt vervolgens gecontroleerd bij 2.8 Nm. Het testresultaat is uiteindelijk helder en duidelijk aan het LED-stoplicht af te lezen. De Quick Check is geschikt voor alle Wiha momentschroevendraaiers.

Reageer op dit artikel