artikel

Boren in vier versnellingen

bouwbreed 253

Voor universeel boren en schroeven heeft Fein een accuschroefboormachine met vier versnellingen ontwikkeld, inclusief uitgebreide accessoires: de profi-set ASCM 18 QSW. Het is een kleine en lichte schroefboormachine die ook geschikt is voor krappe plekken.

Boren in vier versnellingen

De borstelloze FEIN PowerDrive-motor heeft een 30 procent hoger rendement en langere levensduur dan zijn voorgangers. Dit apparaat heeft optimale bewegingssnelheden voor boren in metaal en voor zelfborende schroeven. Met één acculading is het mogelijk om een kleine 500 schroefverbindingen te maken. De FEIN SafetyCell Technology beschermt de accu en de machine tegen overbelasting, oververhitting en diepontlading. De laadtoestand van de accu kan direct op de accu worden afgelezen. De schroefboormachine wordt geleverd met onder meer een massief metalen boorhouder, een bithouder en een metalen haakse knop om te boren, te tappen en te schroeven.

Reageer op dit artikel