artikel

Zuinige gevels, royale mogelijkheden

bouwbreed 1508

Zuinige gevels, royale mogelijkheden

Vastgoedonderhoud brengt uitdagingen met zich mee. En die beginnen al bij de gevel; het gezicht van een woning, kantoor of bedrijfspand. Kijkt u met een duurzame blik naar een gevel, dan kiest u voor een mooie én efficiënte oplossing.

Minerale Meldorfer steenstrips van Caparol bieden die efficiënte geveloplossing voor renovatie én nieuwbouw. Met steenstrips als gevelafwerking kunt u op een vernieuwende manier de traditionele uitstraling van gebouwen beschermen en herstellen. Minerale steenstrips geven gevels optisch een bakstenen uiterlijk, met een ruime keuze in kleur, structuur en maatvoering.

Natuurlijke baksteenuitstraling

Het ongeëvenaarde assortiment minerale steenstrips stelt opdrachtgevers en ontwerpers in staat om met Caparol ieder gevelidee tot in de details te realiseren. Dankzij de veelzijdige en flexibele toepassingsmogelijkheden zijn de Meldorfer steenstrips van Caparol geschikt voor ieder type gebouw, van eigentijds tot traditioneel. Die veelzijdigheid is te danken aan de natuurlijke baksteenuitstraling, maar ook aan het feit dat de strips licht van gewicht en flexibel toepasbaar zijn. Gemaakt van de hoogste kwaliteit grondstoffen, vormen de steenstrips een basis voor een fraaie en duurzame gevel.

Minimaal overlast

Met minerale Meldorfer steenstrips kunt u alle kanten op. Alle steenstripmaterialen zijn te combineren met zowel geïsoleerde als niet-geïsoleerde gevelsystemen. Ook op wandplaten, schoorstenen en andere prefab-gevelelementen zijn steenstrips een perfecte eindafwerking. Met Caparol kunt u zo een complete voor- of achtergevel van een woning in één dag vervangen. Zo blijft de overlast voor de bewoners tot een minimum beperkt en zijn de woningen snel weer te gebruiken.

Meer informatie

Caparol biedt u naast de Meldorfer steenstrips nóg een aantal mogelijkheden in vormgeving voor uw gevel.

Reageer op dit artikel