artikel

Klimaatmeter 10-in-1

bouwbreed 209

De Extech EN 510, zo heet de nieuwste klimaatmeter die Flir onlangs in de markt heeft gezet. Deze 10-in-1 klimaatmeter meet en berekent luchtsnelheid, luchtstroom, luchttemperatuur, type K-temperatuur, hitte-index, vochtigheid, natte bol, dauwpunt, gevoelstemperatuur en lichtniveau.

Klimaatmeter 10-in-1

Het instrument beschikt over een groot verlicht display, voor een duidelijke weergave van de meetgegevens. De ingebouwde mini-vleugelradsensor zorgt volgens de fabrikant voor een hoge meetnauwkeurigheid. De K-temperatuursenor meet de oppervlaktetemperatuur tot 1300 graden Celsius. Deze meter is – net als de andere apparaten uit de 510 serie van Flir – ontworpen om snelle en nauwkeurige metingen te doen onder verschillende omgevingscondities. Een handig instrument voor bijvoorbeeld veiligheidsdeskundigen, die op deze manier de gezondheid en veiligheid van werkplekken kunnen waarborgen.   

 

Reageer op dit artikel