artikel

Revolutie bij isolatiezagen

bouwbreed 178

Mobiel zagen van isolatiemateriaal zonder irritante kabel: het kan vanaf nu met de ISC 240, de accu-isolatiezaag van Festool.

Revolutie bij isolatiezagen

De Duitse fabrikant noemt de ISC 240 zelfs ‘de revolutie bij isolatiezagen’. Het apparaat overtuigt volgens Festool op het gebied van toepassingsverscheidenheid, efficiëntie en mobiliteit. Of het nu gaat om zagen uit de vrije hand of geleid met geleiderail en aanslagsysteem, op het dak, steiger of vloer. De ISC 240 is geschikt voor het zagen van mineraalvezel- of natuurvezel isolatiemateriaal en PUR-isolatieplaten. Dankzij zaagbladen voor zaagdiepten tot 350 millimeter kan de accu-zaag het dikste isolatiemateriaal aan. De zaag – een lichtgewicht met rubberen grepen en ergonomische bouwvorm – is uitgerust met de 18 V Li-Ion-accu en de koolborstelloze EC-TEC-motor.

www.festool.nl

Reageer op dit artikel