artikel

Lichtgewicht accu-zuiger

bouwbreed 267

Metabo heeft een nieuwe accu-alleszuiger op de markt gebracht: de AS 18 L PC. Een mobiele, snoerloze accu-zuiger voor het zuigen en afzuigen van stof en spaanders.

Lichtgewicht accu-zuiger

Deze Metabo – een lichtgewicht – heeft een eco-modus voor langere looptijd per acculading en een boost-modus voor maximaal vermogen. De accu-zuiger heeft een grote hoekschakelaar voor het eenvoudig aan- en uitzetten, ook met de voet. Hij heeft bovendien praktische depots voor een tweede accu-pack, een lader, mondstukken en een slang van drie meter. Ook heeft de zuiger een geïntegreerde blaasfunctie voor het uitblazen, drogen en afvoeren van afvoerlucht. De behuizing is robuust, met rubberen beschermingen op het stavlak. Het apparaat is eenvoudig te transporteren met een draaggreep of draagriem.

www.metabo.com

Meer CobouwVak productnieuws >>

Reageer op dit artikel