artikel

Klemmen niet nodig met nieuwe plintenlijm

bouwbreed 241

Bostik, een van de grootste lijm- en kitproducten ter wereld, heeft onlangs een nieuwe plintenlijm op de markt gebracht.

Klemmen niet nodig met  nieuwe plintenlijm

De Bostik Plintenlijm is een universele montagelijm voor plinten en  profielen. Deze lijm en voegkit ineen is overschilderbaar met de meeste alkydharslakken en watergedragen verven en hecht volgens Bostik goed op diverse materialen. Zo is het geschikt voor het verlijmen van plinten en profielen van hout, mdf, (natuur)steen, pvc, rvs of aluminium op ondergronden als steen, beton, baksteen en stucwerk. Klemmen is niet nodig: de lijm hecht meteen. De plintenlijm is sterk, permanent elastisch, kleurvast en veroorzaakt geen corrosie bij metaalverlijmingen.

www.bostik.com

Reageer op dit artikel