artikel

Gehoorbescherming én muziek luisteren ineen

bouwbreed 369

Luisteren naar je favoriete muziek, het nieuws of een podcast terwijl het gehoor goed wordt beschermd? Dat kan met de 3M Peltor Radio DAB+FM headset, ideaal voor wie werkt in lawaaiige omgevingen. DAB+ staat voor digitale radio. Deze headset kent een dempingswaarde van 30 dB SNR en dat maakt hem geschikt voor zelfstandig werkenden in […]

Gehoorbescherming én muziek luisteren ineen

Luisteren naar je favoriete muziek, het nieuws of een podcast terwijl het gehoor goed wordt beschermd? Dat kan met de 3M Peltor Radio DAB+FM headset, ideaal voor wie werkt in lawaaiige omgevingen. DAB+ staat voor digitale radio. Deze headset kent een dempingswaarde van 30 dB SNR en dat maakt hem geschikt voor zelfstandig werkenden in bijvoorbeeld de bouw. De set kan worden vastgeklikt op helmen.

Meer focus

Wie naar zijn of haar favoriete muziek luistert, is productiever, gemotiveerder en hoe­ meer focus, aldus 3M. De producent noemt de logica erachter eenvoudig: wie van zijn werk geniet, werkt sneller en is creatiever. Door de grote knoppen is de headset eenvoudig te bedienen, zelfs met handschoenen aan. Ook heeft de koptelefoon een ingang voor smartphones, muziekspelers en portofoons. Er kunnen 10 DAB+ en 5 FM stations worden opgeslagen.

www.solutions.3mnederland.nl of www.wiltec.nl

Reageer op dit artikel