artikel

Bouwproject van boven

bouwbreed 7

Heembouw werkt aan nieuwe productiehallen, ontworpen door Habeon Architecten. De voltooiing van het ruwbouwgedeelte vindt op dit moment plaats.

De huidige productie van substraatproductiebedrijf Jiffy Products International wordt op verschillende locaties verzorgd. Op het nieuwe industrieterrein Groote Lindt worden deze locaties samengevoegd tot één. De huidige insteekhaven wordt omgetoverd tot zeehaven. Naast havenfaciliteiten, zal de nieuwe productielocatie van Jiffy bestaan uit circa 25.000 vierkante meter productiehal en 550 vierkante meter aan kantoorruimte. De oplevering is op 31 december 2016. Met het project is tussen de 25 en 35 miljoen euro gemoeid. Benieuwd naar de huidige stand van zaken van het bouwproject? Ga naar www.cobouw.nl/XLvideo voor een uitgebreide videotour.

Reageer op dit artikel