partner nieuws

Digitale herfsteditie Materieelkrant over IAA 2016

bouwbreed 4

Het was een indrukwekkende IAA Nutzfahrzeuge 2016. Er zagen in Hannover maar liefst ruim 330 wereldpremières het licht en zo’n honderd ervan waren een Europese primeur. Een terugblik in 18 pagina’s. De IAA Nutzfahrzeuge zit er weer op. De Duitse brancheorganisatie voor de voertuigenindustrie VDA, de inhoudelijk organisator van de vakbeurs, is zeer content met […]

Digitale herfsteditie Materieelkrant over IAA 2016

Het was een indrukwekkende IAA Nutzfahrzeuge 2016. Er zagen in Hannover maar liefst ruim 330 wereldpremières het licht en zo’n honderd ervan waren een Europese primeur. Een terugblik in 18 pagina’s.

De IAA Nutzfahrzeuge zit er weer op. De Duitse brancheorganisatie voor de voertuigenindustrie VDA, de inhoudelijk organisator van de vakbeurs, is zeer content met hoe het allemaal is verlopen. Ruim 330 wereldpremières telde de IAA en zo’n honderd ervan waren een Europese primeur. Bijna 250.00 bezoekers van over de gehele wereld kwamen naar Hannover om al dat moois te bekijken (en waar mogelijk zaken te doen natuurlijk).

Uit twee edities van de Materieelkrant hebben we de belangrijkste IAA-pagina’s voor U gebundeld.
U kunt de digitale versie online lezen via deze link: http://bit.ly/2e1TSlY.
De download versie (pdf) vindt u hier: http://bit.ly/2eoIotR.

Het team achter de Materieelkrant wenst U veel leesplezier.
Iep van der Meer, Jos Haas, Pieter de Mos
 

Reageer op dit artikel