partner nieuws

Meest complete beurs voor transportbranche

bouwbreed 5

Al jaren komt op dit netwerkevenement de gehele transportbranche samen: van (inter)nationale marktleiders tot regionale aanbieders. Deze editie maken meer dan 250 exposanten hun opwachting – een record. Wat er te zien is? Van grote opleggers, glimmende bedrijfswagens en robuuste bandenprofielen tot carrosseriebouw, transportonderdelen en de laatste software. En dat wordt gepresenteerd door fabrikanten, producenten, […]

Meest complete beurs voor transportbranche

Al jaren komt op dit netwerkevenement de gehele transportbranche samen: van (inter)nationale marktleiders tot regionale aanbieders. Deze editie maken meer dan 250 exposanten hun opwachting – een record.

Wat er te zien is? Van grote opleggers, glimmende bedrijfswagens en robuuste bandenprofielen tot carrosseriebouw, transportonderdelen en de laatste software. En dat wordt gepresenteerd door fabrikanten, producenten, importeurs, distributeurs of (toe)leveranciers van lichte en zware bedrijfswagens, opleggers en trailers. Ook aanbieders van trainingen en opleidingen, fleetmanagement, bedrijfswageninrichting en –uitrusting, onderhoud, service en reparatie zijn vertegenwoordigd. En laten we de brancheverenigingen niet vergeten, alsook de media. Want uiteraard gaan ook wij even langs in Gorinchem. Bijvoorbeeld om te kijken naar:

MAN met zes trucks

Dealer RosierVandenBosch laat zich samen met MAN van zijn breedste kant zien. Zes trucks die de laatste ontwikkelingen op het gebied van veiligheid, efficiency én connectiviteit tonen. Daaronder het topmodel, de TGX 26.560 voorloopastrekker met de nieuwe D38 15,2 liter motor. Als dikke bouwtruck staat er de zeswiel-aangedreven TGS 43.440 8×6 WSA met tridem widespread achterasconstructie.

Mercedes-Benz

Bij Mercedes-Benzdealers Rüttchen Autowereld en Hogenbirk Bedrijfswagens gaat veel aandacht naar de FUSO Canter met kipper-opbouw en telematicasysteem FleetBoard. Met drie cabinetypen, zes wielbases en een hoog laadvermogen is de Canter voor (gemeentelijke) diensten en bedrijven een slimme oplossing in de klasse van de lichte tot middelzware vrachtwagens.

Renault High-T en Master

Op de Renault Trucks-stand is de populaire Renault Trucks T High Edition met 480 pk of een optionele 520 pk te bewonderen. Daarnaast toont Renault Trucks de nieuwe Renault Master Euro 6. Veel aandacht ook voor het online bestellen van trucks.

Hyva laadsystemen

Als producent van componenten voor laad- en lossystemen op trucks en trailers laat Hyva een breed palet aan (auto)laatkranen, haakarmen en portalarmsystemen zien, alsmede de Hyva Achteroverkipper, compleet opgebouwd op een Mercedes-Benz Arocs 10×4.

Transport Compleet wordt van 6 tot en met 9 september gehouden in de Evenementenhal te Gorinchem.

Reageer op dit artikel