partner nieuws

Hoogwerkvakbeurs APEX groter dan ooit

bouwbreed 5

APEX 2017 wordt gelijktijdig gehouden met de International Rental Exhibition (IRE) en het jaarlijkse congres van de European Rental Association (ERA). Bezoekers aan de APEX hebben vrij toegang tot de IRE. Beide beurzen worden georganiseerd door BV Industrial Promotions International (IPI) uit Goor. APEX wordt officieel ondersteund door de International Powered Access Federation (IPAF) en […]

Hoogwerkvakbeurs APEX groter dan ooit

APEX 2017 wordt gelijktijdig gehouden met de International Rental Exhibition (IRE) en het jaarlijkse congres van de European Rental Association (ERA). Bezoekers aan de APEX hebben vrij toegang tot de IRE. Beide beurzen worden georganiseerd door BV Industrial Promotions International (IPI) uit Goor.

APEX wordt officieel ondersteund door de International Powered Access Federation (IPAF) en het Engelstalige internationale vaktijdschrift Access International. Bij verhuurbeurs IRE is er samenwerking met het Engelstalige International Rental News (IRN) magazine.

Nu al registeren

Op dinsdag 2 mei en woensdag 3 mei zijn beide vakbeurzen geopend van 09.30 tot 18.00 uur. Op de laatste dag, 4 mei, eindigen de beurzen om 17.00 uur. Bezoekers kunnen zich nu al voor APEX registreren op de website www.apexshow.com en voor IRE op www.ireshow.com. Op die websites is uiteraard allerlei informatie te vinden over de evenementen, inclusief een lijst met standhouders.

Meer info over beide beurzen vindt u in een van de volgende edities van de Materieelkrant.

Reageer op dit artikel