partner nieuws

Wagenborg investeert in nieuwe Spierings AT4

bouwbreed 7

Wagenborg is een tevreden gebruiker van de unieke Spieringskranen en deze nieuwe machine combineert veelzijdigheid met een compacte bouw. Desondanks is de gieklengte maar liefst 48 meter waarmee het bereik optimaal is. De vierdelige giek kan opgetopt worden tot 15, 30 en 45 graden. Hiermee varieert de hijshoogte van de kraan van 27,8 meter in […]

Wagenborg investeert in nieuwe Spierings AT4

Wagenborg is een tevreden gebruiker van de unieke Spieringskranen en deze nieuwe machine combineert veelzijdigheid met een compacte bouw. Desondanks is de gieklengte maar liefst 48 meter waarmee het bereik optimaal is. De vierdelige giek kan opgetopt worden tot 15, 30 en 45 graden. Hiermee varieert de hijshoogte van de kraan van 27,8 meter in de standaard horizontale positie tot 58,1 meter met een 45° opgetopte giek. Op de punt bedraagt de hijscapaciteit 1700 kg. De maximale capaciteit bedraagt 7000 kg, zonder aanvullende ballastdelen.

Het grote voordeel en een unieke eigenschap van de Spieringskranen is de bijzonder snelle opbouwtijd. Deze nieuwe kraan kent een montagetijd van slechts 12 minuten doordat de stalen schotten met behulp van een hulpkraan vlot uitgelegd kunnen worden. De nieuwste aanwinst van Wagenborg is gecertificeerd conform de Euro-6 missienorm en voldoet hiermee volledig aan de nieuwste uitstootnormering.
Meer informatie over de SK597-AT4 is te vinden op www.spieringskranen.nl.

Reageer op dit artikel