partner nieuws

De Blaauw officieel Sany-dealer grondverzet

bouwbreed 33

Sany produceert onder andere mobiele en stationaire betonpompen, walsen, asfaltspreiders, graders, grondboorinstallaties, telescopische containerstapelaars, hydraulische rupsgraafmachines en rupshijskranen. Voor de Blaauw gaat het met name om het grondverzetmaterieel. Tjerk de Blaauw zette onlangs zijn handtekening onder de overeenkomst waarmee de samenwerking bevestigd werd. Meerman is blij met deze stap. “De Blaauw is al jaren een […]

De Blaauw officieel Sany-dealer grondverzet

Sany produceert onder andere mobiele en stationaire betonpompen, walsen, asfaltspreiders, graders, grondboorinstallaties, telescopische containerstapelaars, hydraulische rupsgraafmachines en rupshijskranen. Voor de Blaauw gaat het met name om het grondverzetmaterieel.

Tjerk de Blaauw zette onlangs zijn handtekening onder de overeenkomst waarmee de samenwerking bevestigd werd. Meerman is blij met deze stap. “De Blaauw is al jaren een partner van ons in Friesland en Groningen voor ons merk Kubota en dat we daar Sany aan toe kunnen voegen is hartstikke mooi.”

Logische keuze

De keuze om uit te breiden met de Sany-grondverzetmachines is voor Tjerk een logische. “We zien het als een kans om onze activiteiten uit te breiden in het grondverzet, landbouw beslaat een groot deel van onze activiteiten, maar we willen verder groeien en hebben ambities”. Onlangs bezocht De Blaauw de Europese vestiging  van Sany in Bedburg en was direct onder de indruk. “Dat Sany geen eendagsvlieg is werd meteen duidelijk in Duitsland”.

Meerman is al enige tijd importeur van Sany en timmert hard aan de weg om de naamsbekendheid te vergroten en de markt te overtuigen van het product. “De Blaauw daarin als partner toevoegen draagt daar weer aan bij.” aldus Hendri Bode van Meerman.

Kwaliteit verandert de wereld

Sany Heavy Industry Co. is een sinds 2003 beursgenoteerde Chinese wereldspeler. “Kwaliteit verandert de wereld” is de lijfspreuk van Sany. Bij alle machines worden uitsluitend orginele onderdelen en materialen gebruikt van gerenommeerde fabrikanten zoals Cummins, Deutz, Kawasaki, Bosch-Rexroth, Siemens en vele andere.

De hydraulische rupsgraafmachines van Sany zijn ook uitgerust met deze componenten, die via moderne elektronische besturingen optimaal met elkaar samenwerken, zorgen voor een laag brandstofgebruik en grote opbreek- en graafkrachten bij snelle bewegingen. De machines zijn uitgerust met luxe, comfortabele en ruime cabines met goed zicht, naar Europese normen.
Meer info: www.sany.nl en www.deblaauw.nl.

Reageer op dit artikel