artikel

Afdichtdispenser

bouwbreed 158

Hilti heeft een nieuwe afdichtdispenser op de markt gebracht, de CD 4-A22.

Afdichtdispenser

De machine wordt aangedreven door een li-ion accu. Hij kan gebruikt worden voor het toepassen van acrylkitten en kleefstoffen, maar ook voor uitzettende voegafdichting. Ook is deze dispenser van Hilti handig voor het toepassen van brand-, rook- en geluidsafdichtkit. ‘Een krachtig hulpmiddel om gemakkelijk zeer viskeus materiaal toe te passen’, aldus de gereedschappenfabrikant. Dit gereedschap is een veelzijdige tool die uitwisselbaar kan worden gebruikt voor patronen van 310 ml of 600 ml. Hij heeft een variabele snelheid voor nauwkeurige aanbrenging. Ook handig is de antidruppelfunctie, om materiaalverspilling te minimaliseren. Verder heeft de dispenser een ingebouwde LED, voor het verlichten van de werkplek.

Reageer op dit artikel