Flexibele ruimtemodules worden steeds hoogwaardiger

Flexibele ruimtemodules worden steeds hoogwaardiger

Het was een van de meest uitgebreide en spannende ontwikkelingsprocessen in de veertigjarige geschiedenis van Containex. Maar het resultaat mag er dan ook zijn. Na twee jaar ontwikkelen heeft Europa’s toonaangevende leverancier van flexibele ruimtemodules met het merk Containex Plus Line een toekomstgericht product op de markt gebracht. Het bedrijf reageert hiermee op de toegenomen vraag van klanten. De Plus Line belooft vooral één ding: een ruimte om u goed in te voelen!

Naast de beproefde Classic Line, is nu ook de innovatieve Containex Plus Line voor klanten beschikbaar. Deze voldoet aan bijzonder hoge eisen op het gebied van uitrusting en ontwerp. Deze hoogwaardige productlijn maakt het, dankzij een geperfectioneerde modulaire bouwwijze, mogelijk om ruimtes individueel vorm te geven. Dit biedt allerlei mogelijkheden. Hierdoor is het een ideale langdurige of tijdelijke ruimteoplossing voor kleuterscholen en scholen, maar ook voor kantoren, verkoopruimtes en bouwketen.

Hoogwaardige uitrusting

In deze serie flexibele ruimtemodules van Containex voelt iedereen zich meteen op zijn gemak. De hoogwaardige isolatie met standaard brandbeveiliging en individuele uitrustingsvarianten zorgen voor een unieke sfeer en een natuurlijk binnenklimaat. Zo is de Plus Line bijvoorbeeld uitgerust met elektrische jaloezieën aan de buitenzijde of aluminium rolluiken, volledige en gedeeltelijke beglazing met de beste U-waarden en een thermisch gescheiden buitendeur. In het koude of warme seizoen zorgt een verwarmings- en airconditioningsysteem met moderne warmtepomptechnologie voor aangename temperaturen.

Modern ontwerp

De Containex Plus Line heeft een chic en elegant ontwerp, zowel van binnen als van buiten: Aan de buitenkant schittert de Plus Line in een aantrekkelijk antracietgrijs. Binnenin zorgen harmonieuze overgangen van de ruimtes en de doorlopende vloerbedekking (zoals Eternal Wood) voor een feelgood-sfeer. Andere opvallende voordelen zijn de moderne (ingebouwde) sanitaire installaties, de hoogwaardige massief houten binnentrap, de led-verlichting en het systeemplafond. Dankzij het systeemplafond is er niet alleen een uitstekend, comfortabel klimaat, maar ook een optimaal geïsoleerde akoestiek in de ruimtes. Ongeacht of het gaat om een rustig klaslokaal of kantoor waarin geconcentreerd moet worden gewerkt of een drukke bouwkeet waar mensen af en aan lopen tijdens de koffiepauze.

Flexibele ruimtemodules zijn net zo makkelijk als Lego

De flexibele Containex-paneelconstructie, die werkt volgens het welbekende ‘Lego-principe’, maakt het mogelijk om zowel enkele modules als complexe systemen met meerdere verdiepingen snel op te bouwen. Tegelijkertijd kan de constructie aan individuele behoeften worden aangepast. Bovendien voldoet de Plus Line aan de hogere laadbelasting van wind, sneeuw en grond.

Dit artikel is gesponsord door Containex.