artikel

Nieuwe generatie gipsplatenschoevendraaiers

woningbouw 526

AEG Powertools introduceerde onlangs haar nieuwe generatie gipsplatenschroevendraaiers. Het gaat om twee lichtgewicht modellen.

Nieuwe generatie gipsplatenschoevendraaiers

De BTS12C 12 Volt schroevendraaier is ideaal voor het schroeven op lastige plaatsen, denk aan plafonds. Het tweede model is de BTS18BL. Dit apparaat beschikt over een krachtige, koolborstelloze 18 Volt motor en is slechts 266 mm lang. De maximale koppel van 5 Nm maakt deze schroevendraaier geschikt voor iedere schroefklus, aldus AEG. “De combinatie van ongekende snelheid met een ergonomisch design zorgt ervoor dat men meer kan schroeven, over meer applicaties beschikt, met meer gebruiksgemak.” Beide machines hebben een instelbaar neusstuk. Bovendien kunnen de gipsplatenschroevendraaiers worden voorzien van een schroefhulpstuk voor een automatische schroefaanvoer van 25 tot 55 mm.

www.wiltec.nl

Reageer op dit artikel