Nico Wissing over het winnen van de Cobouw Duurzaamheid Award 2023

“Voor tuin- en landschapsontwerpbureau Studio Nico Wissing speelt ethisch verantwoord ontwerpen, duurzaamheid en natuurinclusiviteit een belangrijke rol binnen de projecten. Met behulp van de Cobouw Duurzaamheid Award konden wij het project Rivierduinen, een nieuwe mandelige woongemeenschap in een hersteld rivierduinen landschap, toetsen aan andere projecten. Door het winnen van de Cobouw Award hebben wij veel reacties ontvangen en heeft het gezorgd voor nieuwe connecties in het vakgebied.”
 
Bekijk hier het interview met Nico Wissing

Nico Wissing over het winnen van de Cobouw Duurzaamheid Award 2023

Van Berlo over het winnen van de Cobouw Innovatie Award 2023

“Na een intensief ontwikkeltraject van zeven jaar hebben wij in 2023 een nieuw, revolutionair product gelanceerd binnen de betonwereld. Dit betreft een vloerenbeton dat tot 50% CO2 bespaart én scheurvrij is. We besloten dit product, Greymatter, aan te melden voor de Cobouw Award ‘Innovatie’ om twee redenen. Enerzijds om de markt kennis te laten maken met dit unieke product en anderzijds om de erkenning te geven voor de jarenlange inzet van ons R&D team. We hadden geduchte concurrenten dus de strijd was tot het laatst toe spannend…maar we hebben gewonnen! Door de publiciteit rondom de award uitreiking hebben we vele mooie reacties ontvangen en heeft het product een mooie lancering gekregen, wat het ook verdiend heeft.”
 
Bekijk hier het interview na de prijsuitreiking

Van Berlo over het winnen van de Cobouw Innovatie Award 2023

Meer weten of partner worden?

Wil je partner worden van de Cobouw Awards? Neem contact op met Paul Veerman. Je vindt zijn contactinformatie hieronder. Voor overige organisatorische vragen kun je contact opnemen met Ageeth Luisman.

Paul Veerman
Telefoon: 06 - 22 46 82 10
paulveerman@vmnmedia.nl

Ageeth Luisman
Telefoon: 06 - 53 72 33 19
cobouwawards@vmnmedia.nl