26 November AFAS Leusden
Wencke Ester-Lorber (voorzitter)
Wencke Ester-Lorber (voorzitter)Commercieel Directeur Great place to work
Wencke Ester-Lorber is commercieel directeur bij Great Place To Work Nederland. Ze weet uit eigen ervaring wat de negatieve effecten zijn van een onveilige werkomgeving. In de mediawereld zag ze hoe mensen gebukt gingen onder werkdruk en erbij willen horen, met burn-outs en depressies tot gevolg.
Dorien Staal
Dorien StaalDirectievoorzitter Dura Vermeer Renovatie Midden-West
Dorien Staal is in maart 2024 gestart als directievoorzitter Midden-West bij Dura Vermeer Renovatie. Vorig jaar won Dorien de Cobouw Bouwvrouw Award. De jury waardeerde de belangrijke bijdrage van Dorien aan thema’s als duurzaamheid, inclusiviteit en innovatie in de betonsector enorm: “Ze treedt heel bewust op als vrouwelijk rolmodel in de bouw. Prijzenswaardig is daarnaast het inspireren van jongeren om te kiezen voor techniek en haar mentorschap van jonge vrouwen. Daarnaast heeft ze een duidelijke visie op de volledig gerobotiseerde en gedigitaliseerde vervaardiging van duurzamere betonproducten”.
Anja Vijselaar
Anja VijselaarWethouder De Ronde Venen, financiën, economie en mobiliteit
Bouwvrouw 2021 / Verbindend en vernieuwend / Zet zich in voor meer diversiteit, duurzaamheid, veiligheid en leefbaarheid.
Eric Verweij (secretaris)
Eric Verweij (secretaris)Hoofdredacteur Cobouw
Na allerlei journalistieke avonturen in binnen- en buitenland, sinds 2019 hoofdredacteur van Cobouw. Hij is ervan overtuigd dat de bouw een wezenlijke bijdrage kan leveren aan een duurzaam, toekomstbestendig Nederland en dat in die transitie ook een cruciale rol is weggelegd voor Cobouw.
Heb je vragen?
Neem voor vragen contact op met Eric Verweij via ageethluisman@vmnmedia.nl.

Meer weten of partner worden?

Wil je partner worden van de Cobouw Awards? Neem contact op met Marcel Nibbeling. Je vindt zijn contactinformatie hieronder. Voor overige organisatorische vragen kun je contact opnemen met Ageeth Luisman.

Marcel Nibbeling
Telefoon: 06 - 55 87 13 76
marcelnibbeling@vmnmedia.nl

Ageeth Luisman
Telefoon: 06 - 53 72 33 19
cobouwawards@vmnmedia.nl