26 November AFAS Leusden
Dr. ir. Lisanne C Havinga (voorzitter)   
Dr. ir. Lisanne C Havinga (voorzitter)   Assistant Professor Building Performance and Principal Scientist System Integration Technische Universiteit Eindhoven
Lisanne werkt bij de Technische Universiteit Eindhoven aan een model waarmee de verduurzaming van woningen goedkoper en kwalitatief beter wordt.
Rosa Bos
Rosa BosProjectontwikkelaar Ballast Nedam Development  
Rosa houdt zich bij Ballast Nedam bezig met duurzaamheid, onder meer met het zogenoemde Natuurhuis dat in ontwikkeling is en met Carbon-credits. Dit jaar is de daarnaast uitverkozen tot meest groene en duurzame persoon in de Duurzame top50 van ABN AMRO.
Leonie van der Steen
Leonie van der SteenTransitiemaker Squarewise
Bij Squarewise werkt Leonie aan de intergrale aanpak voor maatschappelijke issues in de gebouwde omgeving. Dat wil zeggen dat zij een opgave in de bouwsector niet op zichzelf bekijkt, maar deze verbindt met vraagstukken over landbouw, natuur, materialen en energie. Tot Squarewise begin 2021 ‘steward owned’ werd, was Leonie directeur van de organisatie. Nu is het bedrijf is van zichzelf en kent geen hiërarchie meer. Haar overtuiging is dat deze tijd van radicale veranderingen
Thomas van Belzen (secretaris)
Thomas van Belzen (secretaris)Onderzoeksjournalist en presentator Cobouw
Thomas van Belzen is gespecialiseerd in de thema’s duurzaam, biobased, circulair en natuur- inclusief bouwen. Hij schrijft erover en behandelt dikwijls het laatste nieuws, ontwikkelingen en trends op het gebied van duurzaam bouwen in de podcast Doorzagen. Ook met The Fixers – een positief kritisch videoprogramma over koplopers in bouwsector - gaat Thomas vaak langs bij innovatieve en duurzame voorbeeldprojecten en ondernemers. In 2014 schreef hij het boek Duurzaamheidsoorlog. Dat boek staat uitgebreid stil bij de Mpg (de Milieuprestatieberekening voor gebouwen), de norm voor milieuvriendelijk bouwen.
Heb je vragen?
Neem voor vragen contact op met Thomas van Belzen via thomasvanbelzen@vmnmedia.nl.

Meer weten of partner worden?

Wil je partner worden van de Cobouw Awards? Neem contact op met Marcel Nibbeling. Je vindt zijn contactinformatie hieronder. Voor overige organisatorische vragen kun je contact opnemen met Ageeth Luisman.

Marcel Nibbeling
Telefoon: 06 - 55 87 13 76
marcelnibbeling@vmnmedia.nl

Ageeth Luisman
Telefoon: 06 - 53 72 33 19
cobouwawards@vmnmedia.nl