21 November AFAS Leusden

Jury Digitalisering Award
Meest digitaal vernieuwend project, product of proces

Bauke de Vries (voorzitter)
Professor Information Systems in the Built Environment (ISBE)
Faculteit Bouwkunde aan Technische Universiteit Eindhoven (TU/e)


Rob Roef
Business Developer Digitalisering in de gebouwde omgeving. Rob ontdekte al snel na zijn studie dat de bouw behoefte heeft aan betere samenwerking. Vanuit een ontwerpfunctie bij een ingenieursbureau ging hij CAD-software ontwikkelen, ondersteunen en later ook verkopen. Hij heeft actief bijgedragen aan de internationale ontwikkeling van adoptie van BIM- en GIS- tandaarden en -tooling. Naast zijn functie bij TNO is hij voorzitter van buildingSMART Benelux en co-lead van de internationale Building Room van buildingSMART International. Rob is sinds april 2019 actief als jurylid en treedt regelmatig op als dagvoorzitter, spreker en columnist.


Detlev van Loenhout

Informatie manager PALLAS. Na de opleiding Design & Decision Support Systems aan de faculteit Bouwkunde van de Technische Universiteit Eindhoven heeft hij veel werk verricht
binnen de BIM-wereld van de aannemer. Daarbij de groei van BIM van dichtbij meegemaakt in de opvolgende rollen van modelleur, coördinator, specialist en manager. Hij is daarna
doorgegaan naar de opdrachtgeverskant waar hij nu Informatie Manager is bij het ontwerp van de PALLAS reactor, de nieuwe productiefaciliteit voor medische isotopen in Petten.
Binnen die hoedanigheid is hij bezig met de ontwikkeling van een common data environment om alle projectinformatie, zowel het logische als het grafische aspect, te verenigen voor
ontwerp, bouw, exploitatie en decommissioning van de reactor in de vorm van linked data. Vanuit deze rol ondersteunend geweest bij de winst van de Cobouw Digitalisering Award 2022 voor de carwash voor data die gebruikt wordt op het project.


 

Joost Valkhoff (secretaris)

Hoofdredacteur Bouwmachines. Voormalig Tour de France verslaggever en internetveteraan die aan de wieg stond van een aantal van grote platforms. Vernieuwen, veranderen en uitbouwen is wat hij met Bouwmachines wil. Niet alleen, samen graag.

 

 

Heb je vragen?
Neem voor vragen contact op met Joost Valkhoff via joostvalkhoff@vmnmedia.nl.

 

 

 

Wil jij partner worden tijdens de Cobouw Awards? Neem contact op met Florance Jacobs. Je vindt haar contactinformatie hieronder.

Heb je vragen?

Neem contact op met


Ageeth Luisman

Tel: 06-53723319
events@vmnmedia.nl

 ------------- Wil je partner worden?

Neem contact op met


Florance Jacobs

Tel: 06-10555494
florancejacobs@vmnmedia.nl