26 November AFAS Leusden
Rob Roef (voorzitter)
Rob Roef (voorzitter)Business Developer Digitalisering in de gebouwde omgeving
Rob ontdekte al snel na zijn studie dat de bouw behoefte heeft aan betere samenwerking. Vanuit een ontwerpfunctie bij een ingenieursbureau ging hij CAD-software ontwikkelen, ondersteunen en later ook verkopen. Hij heeft actief bijgedragen aan de internationale ontwikkeling van adoptie van BIM- en GIS- tandaarden en -tooling. Naast zijn functie bij TNO is hij voorzitter van buildingSMART Benelux en co-lead van Nationale Building Room van buildingSMART International. Rob is sinds april 2019 actief als jurylid en treedt regelmatig op als dagvoorzitter, spreker en columnist.
Detlev van Loenhout
Detlev van LoenhoutInformatie manager PALLAS
Na de opleiding Design & Decision Support Systems aan de faculteit Bouwkunde van de Technische Universiteit Eindhoven heeft hij veel werk verricht binnen de BIM-wereld van de aannemer. Daarbij de groei van BIM van dichtbij meegemaakt in de opvolgende rollen van modelleur, coördinator, specialist en manager. Hij is daarna doorgegaan naar de opdrachtgeverskant waar hij nu Informatie Manager is bij het ontwerp van de PALLAS reactor, de nieuwe productiefaciliteit voor medische isotopen in Petten. Binnen die hoedanigheid is hij bezig met de ontwikkeling van een common data environment om alle projectinformatie, zowel het logische als het grafische aspect, te verenigen voor ontwerp, bouw, exploitatie en decommissioning van de reactor in de vorm van linked data. Vanuit deze rol ondersteunend geweest bij de winst van de Cobouw Digitalisering Award 2022 voor de carwash voor data die gebruikt wordt op het project.
Alexander Leeuw (secretaris)
Alexander Leeuw (secretaris)Financieel-economisch redacteur Cobouw
Verdiept zich in de jaarcijfers en onderzoekt de geldstromen in de bouw. Behalve graven in data houdt hij zich graag bezig met vernieuwing in de bouw, of het nou gaat om digitalisering of duurzaamheid.
Heb je vragen?
Neem contact op met Alexander Leeuw via alexanderleeuw@vmnmedia.nl.

Meer weten of partner worden?

Wil je partner worden van de Cobouw Awards? Neem contact op met Paul Veerman. Je vindt zijn contactinformatie hieronder. Voor overige organisatorische vragen kun je contact opnemen met Ageeth Luisman.

Paul Veerman
Telefoon: 06 - 22 46 82 10
paulveerman@vmnmedia.nl

Ageeth Luisman
Telefoon: 06 - 53 72 33 19
cobouwawards@vmnmedia.nl