26 November AFAS Leusden

Heembouw best presterende bouwer van 2023

Heembouw heeft de Cobouw50 Award 2023 in de wacht gesleept en mag zich daardoor de best presterende bouwer van het jaar noemen. Het bouwbedrijf uit Roelofarendsveen kreeg de prijs 21 november overhandigd tijdens de uitreiking van de Cobouw Awards. De Vries en Verburg Groep uit Stolwijk ontving de aanmoedigingsprijs voor het meest duurzame bouwbedrijf van Nederland. Je leest alles over de winnaars op cobouw.nl. De andere winnaars zijn:

  • Cobouw Infra Award: Markbrug renovatie, BAM Infra
  • Cobouw Digitalisering Award: ILS Configurator
  • Cobouw Innovatie Award: Van Berlo scheurvrije betonvloeren
  • Cobouw Duurzaamheid Award: Rivierduinen Silvolde, Studio Nico Wissing
  • Cobouw Young Talent Award: Nirul Ramkisor, ministerie van Binnenlandse Zaken
  • Cobouw Bouwvrouw Award: Dorien Staal, Voorbij Prefab
Heembouw best presterende bouwer van 2023

Cobouw Awards 2023 terugkijken

Voor een bouwsector die werkt aan een duurzame toekomst

De uitreiking van de Cobouw Awards is hét hoogtepunt van het jaar voor de Nederlandse bouwwereld. Onafhankelijke jury's belonen het allerbeste werk in de categorieën digitalisering, duurzaamheid, innovatie en infra. We reiken prijzen uit voor het beste jonge talent, het meest duurzame bedrijf en de Bouwvrouw van het jaar. En tot slot presenteren we de best presterende bouwonderneming van het jaar met de Cobouw50 Award. Dat doen we in samenwerking met advies- en accountantskantoor PwC.

De Cobouw Awards hebben een vaste plaats in het Nederlandse bouwlandschap. Het winnen van een Award viert de duurzame vooruitgang in de bouw en zorgt voor het krijgen van waardevolle aandacht en winnen van prestige.

Meer weten of partner worden?

Wil je partner worden van de Cobouw Awards? Neem contact op met Paul Veerman. Je vindt zijn contactinformatie hieronder. Voor overige organisatorische vragen kun je contact opnemen met Ageeth Luisman.

Paul Veerman
Telefoon: 06 - 22 46 82 10
paulveerman@vmnmedia.nl

Ageeth Luisman
Telefoon: 06 - 53 72 33 19
cobouwawards@vmnmedia.nl