26 November AFAS Leusden
Marjan Kreijns (voorzitter)
Marjan Kreijns (voorzitter)Directeur The Green Village
Marjan Kreijns is directeur van The Green Village aan de TU Delft, een proeftuin voor innovatieve oplossingen voor overlast in steden door te veel regenwater. The Green Village is een regelluw en bewoond fieldlab voor duurzame innovatie in de gebouwde omgeving. Je vindt het fieldlab op TU Delft Campus. Ondernemers, onderzoekers, startups, overheden én bewoners werken hier samen aan oplossingen voor maatschappelijke uitdagingen. Dit doen ze binnen de thema’s: klimaatadaptatie, energietransitie en duurzaam bouwen & renoveren.
Nirul Ramkisor
Nirul RamkisorSenior beleidsmedewerker Klimaatadaptatie gebouwde omgeving Ministerie van Binnenlandse Zaken
Sinds 2017 actief in de sector, eerst bij de afdeling infra van provincies en daarna op klimaatadaptatiebeleid. Nirul is begonnen als technisch (infra) trainee bij de provincies Flevoland, Zuid-Holland en Noord-Holland. Daarna beleidsmedewerker klimaatadaptatie in de teams water/klimaatadaptatie, wonen en ov-knooppunten geweest bij Noord-Holland en daarna beleidsmedewerker klimaatadaptatie gebouwde omgeving bij het ministerie van Binnenlandse Zaken.
Philine Goldbohm
Philine GoldbohmManager Innovatie & Strategie DPI
Kennis en innovatie zijn de sleutelwoorden in haar werk. De technologische innovatie gaat de bouwsector de komende jaren op zijn kop zetten, maar niet iedereen kan of wil mee in de ontwikkelingen. Verbinden van mensen en kennis delen is daarom nodig om vooruit te kunnen. 
Petra Platschorre (secretaris)
Petra Platschorre (secretaris)Redacteur Cobouw
Daar verdiept ze zich in veilig werken, en een diversere bouw. Ze pakt naast een pen graag de camera of audiorecorder erbij om verhalen vast te leggen.
Heb je vragen?
Neem voor vragen contact op met Petra Platschorre via petraplatschorre@vmnmedia.nl.

Meer weten of partner worden?

Wil je partner worden van de Cobouw Awards? Neem contact op met Marcel Nibbeling. Je vindt zijn contactinformatie hieronder. Voor overige organisatorische vragen kun je contact opnemen met Ageeth Luisman.

Marcel Nibbeling
Telefoon: 06 - 55 87 13 76
marcelnibbeling@vmnmedia.nl

Ageeth Luisman
Telefoon: 06 - 53 72 33 19
cobouwawards@vmnmedia.nl