26 November AFAS Leusden

Cobouw50 Award Aanmoedigingsprijs

 
 

De aanmoedigingsprijs voor het meest duurzame bouwbedrijf

De bouwsector moet sneller verduurzamen. Dat geluid is in de politiek en de maatschappij steeds duidelijker te horen. Cobouw heeft daarom samen de aanmoedigingsprijs voor het meest duurzame bouwbedrijf in het leven geroepen.

De aanmoedigingsprijs is vooral bedoeld om bouwbedrijven te stimuleren hun duurzaamheidsplannen nog eens goed tegen het licht te houden. Het is een 'aanmoedigingsprijs' vanuit de hoop dat er dit jaar minimaal 25 tot 30 (ook niet beursgenoteerde) bouwbedrijven uit de Cobouw50 meedingen naar deze prijs. Dat kan door een heldere verslaglegging te doen van hun Sustainable Development Goals(SDG)-gerelateerde activiteiten. Het uiteindelijke doel is dat alle bouwbedrijven concreet kunnen worden beoordeeld op het realiseren van hun duurzaamheidsambities in lijn met de SDG’s.
 

Partner worden van de Cobouw50 Award Aanmoedigingsprijs?

Wil je partner worden van de Cobouw50 Award Aanmoedigingsprijs? Neem contact op met Paul Veerman. Je vindt zijn contactinformatie hieronder.

 

Meer weten of partner worden?

Wil je partner worden van de Cobouw Awards? Neem contact op met Marcel Nibbeling. Je vindt zijn contactinformatie hieronder. Voor overige organisatorische vragen kun je contact opnemen met Ageeth Luisman.

Marcel Nibbeling
Telefoon: 06 - 55 87 13 76
marcelnibbeling@vmnmedia.nl

Ageeth Luisman
Telefoon: 06 - 53 72 33 19
cobouwawards@vmnmedia.nl