26 November AFAS Leusden

Cobouw50 Award Installateur

 
 

De Award voor het best presterende installatiebedrijf

In 2024 reikt Cobouw, in nauwe samenwerking met accountantskantoor PwC, naast de Cobouw50 Award Bouwer, voor de eerste keer ook de Cobouw50 Award Installateur uit, voor het best presterende installatiebedrijf.

We stellen al 15 jaar het overzicht van de vijftig grootste bouwondernemingen van Nederland samen. Die lijst wordt jaarlijks gepubliceerd in het Cobouw50 magazine en op de website van Cobouw, samen met de lijsten van de grootste installateurs, ingenieursbureaus en de grootste regionale bouwbedrijven.

Behalve een vermelding in de lijst ontvangt het best presterende installatiebedrijf vanaf dit jaar ook een Cobouw50 Award. De jaarcijfers worden geanalyseerd door PwC en dienen als basis voor de uitreiking van de Cobouw50 Award Installateur, de prijs voor het best presterende installatiebedrijf van het jaar.

 

Partner worden van de Cobouw50 Award Installateur?

Wil je partner worden van de Cobouw50 Award Installateur? Neem contact op met Paul Veerman. Je vindt zijn contactinformatie hieronder.
 
 

Meer weten of partner worden?

Wil je partner worden van de Cobouw Awards? Neem contact op met Marcel Nibbeling. Je vindt zijn contactinformatie hieronder. Voor overige organisatorische vragen kun je contact opnemen met Ageeth Luisman.

Marcel Nibbeling
Telefoon: 06 - 55 87 13 76
marcelnibbeling@vmnmedia.nl

Ageeth Luisman
Telefoon: 06 - 53 72 33 19
cobouwawards@vmnmedia.nl