26 November AFAS Leusden

Cobouw50 Award Bouwer

 
 

De Award voor de best presterende bouwonderneming

In 2024 stelt Cobouw samen met accountantskantoor PwC voor de vijftiende keer de Cobouw50 samen. Dit is het overzicht van de vijftig grootste bouwondernemingen van Nederland. De lijst wordt jaarlijks gepubliceerd in het Cobouw50-magazine, op de website van Cobouw en samen met de lijsten van de grootste installateurs, ingenieursbureaus en de grootste regionale bouwbedrijven.

De jaarcijfers worden geanalyseerd door PwC en dienen als basis voor de uitreiking van de Cobouw50 Award Bouwer, de prijs voor het best presterende bouwbedrijf van het jaar.

Bekijk hier het overzicht van de Cobouw50 van 2023
 
 
Een initiatief van Cobouw en

Cobouw50 Award Opdrachtgever

 

De Award voor het best presterende opdrachtgever

In 2024 reikt Cobouw, samen met accountantskantoor PwC, voor de eerste keer de Cobouw50 Award opdrachtgever uit, voor de best presterende opdrachtgever.

We stellen al 15 jaar het overzicht van de vijftig grootste bouwondernemingen van Nederland samen. Die lijst wordt jaarlijks gepubliceerd in het Cobouw50 magazine en op de website van Cobouw, samen met de lijsten van de grootste installateurs, ingenieursbureaus en de grootste regionale bouwbedrijven.

Behalve een vermelding in de lijst ontvangt de best presterende opdrachtgever vanaf dit jaar ook een Cobouw50 Award.

Partner worden van de Cobouw50 Award Opdrachtgever?

Wil je partner worden van de Cobouw50 Award Opdrachtgever? Neem contact op met Paul Veerman. Je vindt zijn contactinformatie hieronder.

Meer weten of partner worden?

Wil je partner worden van de Cobouw Awards? Neem contact op met Marcel Nibbeling. Je vindt zijn contactinformatie hieronder. Voor overige organisatorische vragen kun je contact opnemen met Ageeth Luisman.

Marcel Nibbeling
Telefoon: 06 - 55 87 13 76
marcelnibbeling@vmnmedia.nl

Ageeth Luisman
Telefoon: 06 - 53 72 33 19
cobouwawards@vmnmedia.nl