26 November AFAS Leusden
Han Vrijling
Han VrijlingDirecteur Horvat & Partners en emeritus hoogleraar Waterbouwkunde TU Delft
Han Vrijling is commissaris bij Horvat & Partners. Hij is emeritus hoogleraar Waterbouwkunde aan de TU Delft en een bekend gezicht in de internationale waterbouwkunde. Er zijn weinig mensen die de de wereld van de civiele techniek kennen vanuit zo veel invalshoeken en met de mate van expertise zoals Han.
Leontien de Waal
Leontien de WaalSector banker bouw bij Abn Amro (Abn Amro Insights – Bouw) en lid strategische adviesraad brancheorganisatie NLIngenieurs
Ze kent de infrasector goed, van gespecialiseerd ingenieursbureau tot en met grotere infra aannemers. Gefascineerd door de vele publiek-private samenwerkingen zal zij als jurylid bij de projecten specifiek letten op innovatieve samenwerkingsvormen die voor versnelling kunnen zorgen. Projecten moeten ook anderen uitdagen om in te zetten op een toekomstbestendige infrastructuur langs de uitgangspunten van betaalbaarheid, circulariteit en klimaatadaptiviteit.
Anita Baas
Anita BaasProgrammamanager Infra Rijkswaterstaat
Als jurylid ziet Anita deze nieuwe Cobouw-Infra Award als een kans bij uitstek om projecten, die echt het verschil gaan maken in de complexe infra-opgave van de komende decennia, het podium te geven. Inspirerende voorbeelden geven energie en die verdienen niet alleen erkenning maar ook navolging!
Marjan Kloos
Marjan KloosDuurzaamheidscoördinator Mobilis TBI
Is een meester in het berekenen van de milieubelasting en duurzaamheidsmaatregelen in infraprojecten en dus ook wat de beperkingen zijn. Marjan weet in dat opzicht ook veel over beton en staal. Expert in milieubewust bouwen, een belangrijk criterium voor de award. Zij maakte o.a. de Rijnlandroute en A16 Groene Boog zelfvoorzienend in stroom*, dus weet het nodige van energie-infrastructuur. Zij heeft haar ervaring opgedaan bij een bouwbedrijf, is actief en zet mensen om zich heen aan om de bouw te verbeteren. * = https://www.mobilis.nl/nieuws/tunnel-sluis-met-eigen-zonnepark-eerste-panelen-rijnlandroute-geplaatst
Nouska du Saar (secretaris)
Nouska du Saar (secretaris)Onderzoeksjournalist Cobouw
Onderzoekt verduurzaming en vernieuwing in de bouwsector. Nouska heeft haar sporen verdiend in openbare bronnen- en data-onderzoek.
Heb je vragen?
Neem contact op met Nouska du Saar via nouskadusaar@vmnmedia.nl.

Meer weten of partner worden?

Wil je partner worden van de Cobouw Awards? Neem contact op met Marcel Nibbeling. Je vindt zijn contactinformatie hieronder. Voor overige organisatorische vragen kun je contact opnemen met Ageeth Luisman.

Marcel Nibbeling
Telefoon: 06 - 55 87 13 76
marcelnibbeling@vmnmedia.nl

Ageeth Luisman
Telefoon: 06 - 53 72 33 19
cobouwawards@vmnmedia.nl