partner nieuws

Bouwbedrijven te koop

bouwbreed 143

Bouwbedrijf Den Haag-Gouda Bedrijf actief in het nieuwbouw-, onderhoud- en verbouwsegment met een omzet van ca. 1 miljoen euro en goede marges zoekt een overname kandidaat. Dit kan zowel een bedrijf of privé persoon zijn. Het werkgebied is de regio Den Haag-Gouda. De opdrachtgevers bestaan voornamelijk uit bedrijven en particulieren. Het bedrijf heeft ca. 5 […]

Bouwbedrijven te koop

Bouwbedrijf Den Haag-Gouda
Bedrijf actief in het nieuwbouw-, onderhoud- en verbouwsegment met een omzet van ca. 1 miljoen euro en goede marges zoekt een overname kandidaat. Dit kan zowel een bedrijf of privé persoon zijn. Het werkgebied is de regio Den Haag-Gouda. De opdrachtgevers bestaan voornamelijk uit bedrijven en particulieren. Het bedrijf heeft ca. 5 personeelsleden en een goed gevulde orderportefeuille. Betrokkenheid van de directie is in onderling overleg na overname te bespreken.

Regio Amsterdam-Hoofddorp-Leiden-Aalsmeer
Klein bouwbedrijf met ca. 5 personeelsleden en een omzet van ca. 1 miljoen euro is op zoek naar een geschikte overnamekandidaat. Het bedrijf werkt voornamelijk allround voor Gemeente, VvE, Stichtingen, bedrijven en particulieren. De orderportefeuille is redelijk gevuld. Het bedrijf heeft veel vaste relaties, de betrokkenheid van de directie na overname is in onderling overleg te bepalen.

Aannemingsbedrijf Amsterdam-Leiden-Alkmaar
Het betreft een allround bouwbedrijf actief in het nieuwbouw-, verbouw- en onderhoudssegment met een omzet van ca. 5-8 miljoen euro. De nadruk ligt momenteel op het onderhoud en verbouwsegment. De orderportefeuille is redelijk gevuld. Het personeelsbestand bestaat uit ca. 25 personen. De opdrachtgevers zijn onder anderen woningbouwvereniging, gemeente, scholengemeenschap en diverse zorginstellingen. Het gebruikte bedrijfspand is zowel te koop als te huur. Indien gewenst kan de directie enkele jaren betrokken blijven na overname.

Bouwbedrijf regio Zuid West Nederland
Een gerenommeerd bouwbedrijf in de regio Zuid West Nederland is op zoek naar een overnamekandidaat. De opdrachten zitten voornamelijk in de segmenten; woningbouw, appartementen, utiliteitsbouw en onderhoud/service/renovatie. Het bedrijf heeft zeer grote en mooie vaste opdrachtgevers waaronder gemeenten, scholengemeenschappen en woningbouwverenigingen. Het personeelsbestand bestaat uit ca. 45 personen. Het betreft een organisatie met een zeer goede reputatie. De betrokkenheid van de direct is in onderling overleg na overname bespreekbaar.

Aannemingsbedrijf regio Arnhem-Nijmegen
Allround bouwbedrijf met een omzet van ca. 1,5 miljoen euro zoekt een overnamekandidaat. Het bedrijf heeft voornamelijk particuliere opdrachtgevers, aangevuld met bedrijven en architecten. Het bedrijf heeft ca. 8 personeelsleden, waaronder een bedrijfsleider die in staat is het bedrijf voor een groot gedeelte te leiden. De huidige eigenaar zal de na de overname in zeer beperkte mate betrokken blijven.

Bouwbedrijf Noord Limburg
Bouwbedrijf, gevestigd in Noord-Limburg en vooral actief in deze regio maar ook in MIdden-Limburg en Oost-Brabant zoekt een geschikte overnamekandidaat. De onderneming heeft een omzet van iets minder dan 1 miljoen euro. Het bedrijf is actief in nieuwbouw, renovatie- en onderhoudswerkzaamheden. Opdrachtgevers zijn gemeenten, landelijke stichtingen (renovatie) en particulieren. Het personeelsbestand bestaat uit 4 vaste medewerkers en enkele inleenkrachten. Overname van bedrijfspand en overig onroerend goed is bespreekbaar. Betrokkenheid van de directie na overname is mogelijk.

Wenst u hierover met ons van gedachten te wisselen of heeft u vragen? Neemt u dan geheel vrijblijvend en vertrouwelijk contact op via (033) 455 58 89. Meer informatie is te vinden op www.oldehartmanadvies.nl en het totale aanbod van overnamemogelijkheden op www.bouwbedrijvenbeurs.nl.

Reageer op dit artikel