partner nieuws

Vereco verhuurvloot krijgt 35 nieuwe Takeuchi’s

bouwbreed 16

Het verhuurprogramma van Vereco omvat onder meer de mini- en midigravers van Takeuchi en de uitrustingsstukken van Vematec. Vereco opereert vanuit een drietal centraal gelegen verhuurcentra in Nederland (Maarheeze, Berkel & Rodenrijs en Zeewolde) en kan van daaruit ook het transport verzorgen van alle te huren materieel. Hiermee streeft de verhuurder naar een optimale (landelijke) […]

Vereco verhuurvloot krijgt 35 nieuwe Takeuchi’s

Het verhuurprogramma van Vereco omvat onder meer de mini- en midigravers van Takeuchi en de uitrustingsstukken van Vematec. Vereco opereert vanuit een drietal centraal gelegen verhuurcentra in Nederland (Maarheeze, Berkel & Rodenrijs en Zeewolde) en kan van daaruit ook het transport verzorgen van alle te huren materieel. Hiermee streeft de verhuurder naar een optimale (landelijke) dekking.
De verhuurgids van Vereco is te downloaden op: www.verecoverhuur.com/gratis-vereco-verhuurgids.

Steeds meer aanvragen

Paul Gerritsen van Vereco Verhuur vertelt: “Deze grote machine-update zorgt ervoor dat wij de toename in aanvragen beter kunnen beantwoorden. Het huren van een Takeuchi biedt, naast een mooie manier van kennismaken met het merk, flexibiliteit en diversiteit aan klanten in diverse sectoren. Ons assortiment uitrustingsstukken en de bijna zestig jaar ervaring van Verhoeven zorgen ervoor dat we goed kunnen inspelen op specifieke aanvragen.”

Verhoevenservice plus BMWT-Rent keurmerk

Materieelhuurders kunnen via Vereco gebruikmaken van de bekende Verhoevenservice. Het servicenetwerk staat klaar om eventuele storingen aan de gehuurde machines of uitrustingsstukken direct op te lossen.
Vereco beschikt over het BMWT- Rent keurmerk. Dit betekent dat huurders verzekerd zijn van materiaal van maximale kwaliteit, continuïteit en rechtszekerheid. Het keurmerk garandeert onder meer ook dat voldaan is aan alle verplichtingen inzake regelgeving en verzekeringen.
Voor meer informatie: www.verhoevenbv.com.

Reageer op dit artikel