nieuws

Vandaag laatste dag vroegboekkorting Praktijkdag Cobouw Prefab

bouwbreed 1408

Industrialisatie in de bouw is niet meer te stoppen. Maar is industrialisatie echt het antwoord op de belangrijke issues in de bouw die nu spelen? En in welke vorm dan? Bouwers en andere deskundigen vertellen er over op de Cobouw Praktijkdag Prefab op 21 juni. Vandaag is de laatste mogelijkheid om nog tegen korting een kaartje te kopen.

Vandaag laatste dag vroegboekkorting Praktijkdag Cobouw Prefab

Prefab gaat over het verlagen van bouw- en faalkosten. Over het verhogen van de kwaliteit van het op te leveren eindproduct. Over het inspelen op de veranderde klantvraag. Maar ook over de krapte op de arbeidsmarkt. Kortom: De Cobouw Praktijkdag Prefab gaat over de bouw anno 2018.

Hoe maak je als ondernemer in de bouw de juiste keuzes? En in welke technologie investeer je?

Hoe kan industrialisatie en prefab bouwen een bijdrage leveren aan het beantwoorden van de bouwvragen van vandaag? Wat is de visie van opdrachtgevers als woningcorporaties en gemeenten? Welke eisen stellen zij aan de rest van de keten? Hoe maak je als ondernemer in de bouw de juiste keuzes? En in welke technologie investeer je? BAM gaf afgelopen week hier al inzicht hoe industrialisatie helpt bij het behalen van de duurzaamheidsdoelstellingen.

In hoog tempo doorlopen we praktijkcases uit alle schakels van de keten

Cobouw organiseert op donderdag 21 juni in het oude Magazijn in Amersfoort onze tweede Praktijkdag. In hoog tempo doorlopen we praktijkcases uit alle schakels van de keten: opdrachtgevers (woningcorporaties, gemeenten, provincies), ontwerpers, adviseurs, aannemers, installateurs, onderaannemers en toeleveranciers. En geven we inzicht in de nieuwste bouwtechnieken.

Sprekers zijn onder andere: Hennes de Ridder, Nell Watson, Jos Lichtenberg, Rick Hulsman en Berry Hendriks. Alleen vandaag betalen abonnees van Cobouw nog slechts 199 euro. (tot 19 mei, vroegboekkorting).

Voor meer informatie en het programma kijk hier.

Reageer op dit artikel