artikel

Snijbestendige vezels

bouwbreed 142

Een (snij)ongeluk zit in een klein hoekje. Daarom is het belangrijk om goed beschermende handschoenen te dragen, bijvoorbeeld voor vaklieden die veel met glas of scherp metaal werken. De nieuwste handschoenen van Showa zijn voorzien van DURACoil technologie.

Snijbestendige vezels

Ze zijn goed bestand tegen snijden, vasthaken en scheuren, bovendien bieden ze verhoogde bescherming tegen mechanische risico’s voor algemeen gebruik.De handschoenen zijn ontworpen voor maximaal comfort en langdurig gebruik. DURACoil is een samenvoeging van de woorden durable (duurzaam) en coil (wikkeling). Wikkeling is een techniek waarbij snijbestendige vezels in lagen om elkaar heen worden gewikkeld. Deze techniek zorgt er volgens Showa voor dat de huid niet geïrriteerd raakt. Het resultaat is een hoogwaardig, licht garen dat comfort, duurzaamheid en meer snijbescherming biedt.

Reageer op dit artikel