artikel

Voor het zware boorwerk

bouwbreed 72

Voor zware boorwerkzaamheden ontwikkelde Fein de BOZ 32-4 M, een handboormachine tot 32 millimeter. Een universele rechts- en linksdraaiende boormachine met vier versnellingen.

Voor het zware boorwerk

De boor beschikt over een 1800 W motor met hoog vermogen en een mechanisch drijfwerk, voor een hoog draaimoment bij zware boorwerkzaamheden. De BOZ 32-4 M heeft een elektronische toerentalverlaging voor onder meer spiraalboren, schroefdraad tappen, verzinken en ruimen. Dankzij de hoogste materiaal- en afwerkingskwaliteit kan de machine – met dubbele handgreep – heel goed tegen een stootje. De boormachine heeft een metalen aandrijfknop en elektronische draaimomentuitschakeling. Hij wordt geleverd met een MK3-gereedschapshouder. De machine, die 7,5 kilo weegt, is bovendien optimaal inzetbaar op FEIN magneetboorstandaards.

Reageer op dit artikel