artikel

Licht en compact

bouwbreed 122

Voor het snel plaatsen van gipsplaten bracht Dewalt een nieuwe bandschroefmachine op de markt. Volgens de Amerikaanse fabrikant van elektrisch gereedschap is de DCF620D2K – zoals de machine officieel heet – een van de lichtste en meest compacte machines die verkrijgbaar is.

Licht en compact

Licht, maar wel geschikt voor zware omstandigheden. De robuuste bandschroefmachine heeft een krachtige, koolborstelloze motor met 4400 tpm, waardoor hij maximale snelheid biedt. De machine is ideaal voor gebruik in nauwe ruimtes. Het eenvoudig te monteren bandschroefmechanisme is geschikt voor de meeste schroeven op band. Door het open ontwerp is het schoonmaken van de binnenkant een makkie. Het gereedschap is voorzien van LED-verlichting, handig voor werken in donkere hoeken. De machine wordt geleverd in combinatie met twee 2.0Ah XR Li-ion accu’s. Een continuschakelaar maakt ononderbroken werken mogelijk. Het los meegeleverde neusstuk met traditionele bithouder biedt flexibiliteit op werven waar geen schroeven op band beschikbaar zijn.

Reageer op dit artikel