artikel

Compact én krachtig

bouwbreed 155

Krachtig en licht, zo omschrijft MAFELL de nieuwe generatie handcirkelzagen. Zoals de compacte K 65 cc. Dit apparaat levert zaagsneden tot 67 millimeter diep.

Compact én krachtig

Volgens de Duitse fabrikant heeft dit gereedschap het beste vermogen/gewichtverhouding in zijn klasse. De zaagblad-arretering kan met één knopindruk worden verzorgd, waarbij de inschakelbeveiliging automatisch in werking treedt. Ook de pendelkap kan met een enkele vingerbeweging eenvoudig ingetrokken worden, zodat het aanzetten van een afkort- of invalzaagsnede simpel, veilig en comfortabel gaat. Felle LED lampjes zorgen voor heldere en brede verlichting van de zaaglijnen. Het apparaat heeft bovendien een meebewegende zaaglijnindicator die bij elke zwenkhoek de juiste zaaglijn aangeeft.De handcirkelzaag is voorzien van een 18 V Lithium-Ion accu. De CAS accu is processorgestuurd. Dat betekent dat relevante parameters (denk aan ladingstoestand en temperatuur) automatisch in de gaten worden gehouden.

Reageer op dit artikel