artikel

Veilige gympen voor dames

bouwbreed 72

Lisa, Louise, Linda, Lorna, Laiza en Lena: dat zijn de namen die Redbrick heeft gegeven aan de nieuwste safety sneakers voor dames.

Veilige gympen voor dames

Het gaat om hoge en lage sneakers in de veiligheidsklasse S3. Met name de hoge modellen, die tot enkelhoogte komen, worden veel in de bouw gedragen. De schoenen zijn ontworpen op de wensen van de vrouw, aldus Redbrick. De schoenen hebben een smallere leest dan de mannelijke variant. De sneakers zijn gemaakt van microfiber en hebben de uitstraling van suède. Volgens de fabrikant zijn de werkschoenen bovendien vervaardigd van diervrije materialen. De zolen zijn gemaakt van PU/TPU: dit materiaal maakt de schoen slijt- en slipvast. De zolen zijn verder voorzien van een fiber beschermzool en een aluminium beschermneus. Redbrick is ontwikkeld in samenwerking met AMF Safety Shoes, producent van werkschoenen. In 2004 is de eerste collectie van veiligheidsschoenen met het uiterlijk van een sneaker op de markt gebracht. Inmiddels zijn er miljoenen paren van verkocht, aldus de fabrikant.

 

Reageer op dit artikel