artikel

Robuuste smartphone

bouwbreed 140

Volledig waterdicht tot en met drie meter diep, en dat gedurende zestig minuten: de nieuwe S61 smartphone van CAT kan het aan.

Robuuste smartphone

Het touchscreen is uitgerust met innovatieve nattevingertraceringstechnologie (goed Scrabblewoord). Dat houdt in dat je het scherm ook kunt gebruiken als het nat is. Daarnaast heeft de telefoon van CAT een vergrendelingsschakelaar. Deze schakelaar sluit alle audiopoorten af om te verzekeren dat het apparaat diepten van vijf meter gedurende een uur aankan. De smart­phone heeft een geïntegreerde camera voor thermische beeldvorming, om warmtebronnen tot en met 400°C te lokaliseren. Dat werkt eenvoudig met de app MyFLIR. De camera analyseert ook vocht, tocht, lekkages, kortsluiting of blokkades. De Cat S61 beschikt verder over een afstandsmeter met laser. Ook handig: het meten van binnenluchtkwaliteit, dankzij de app Air. De telefoon waarschuwt voor ongezonde niveaus van onder meer verf en oplosmiddelen en geeft temperatuur- en vochtigheidswaarden. Het robuuste apparaat is bestand tegen zand, stof en vuil en kan tegen een stootje: uit testen is gebleken dat er niks aan de hand is wanneer je het apparaat van een hoogte van 1.80 meter op beton laat vallen.

Reageer op dit artikel