artikel

Overall met meervoudige bescherming

bouwbreed 97

Antistatisch, zuurbestendig, vlamvertragend en vuilafstotend. De Amerikaanse overall in de serie Multisafe van het werkkledingmerk Mascott biedt u bescherming.

Overall met meervoudige bescherming

De broek biedt bovendien bescherming tegen vlambogen en incidenteel lassen. De overall heeft tweevoudig en drievoudig gestikte naden aan de broekspijpen en in het kruis. Verder is de broek voorzien van verstelbare schouderbanden met sterke gespen van elastiek en kunststof. Zakken genoeg in deze overall; van borstzak met penhouder en telefoonzak met rits tot voorzakken, dijbeenzakken en achterzakken met verborgen drukknopen.

Daarnaast heeft deze overall een versterkte duimstokzak en verstelbare kniezakken met klep en opening aan de voorzijde. De beenlengte kan eenvoudig met drie centimeter worden verlengd door de rode stiksels aan de onderkant te verwijderen.

Naast overalls en andere werkbroeken bestaat deze Multisafe-serie ook uit jassen, ondergoed en sweaters. Het sweatshirt heeft eveneens antistatische en vlam­werende eigenschappen. Zo is de trui gestikt met vlamwerend garen.

Reageer op dit artikel