artikel

Gehoorbeschermer

bouwbreed 187

Het is de eerste gehoorbeschermer die met twee verschillende Bluetooth apparaten tegelijk kan worden verbonden: de Silentex 2BT, verkrijgbaar bij Wiltec.

Gehoorbeschermer

Deze gehoor­beschermer is ideaal voor vaklieden die bijvoorbeeld met een Bluetooth portofoon communiceren, maar ook hun eigen smartphone willen gebruiken voor oproepen of muziek. De gehoorkap, verkrijgbaar bij Wiltec, beschikt bovendien over actieve omgevingsmicrofoons: hiermee wordt voorkomen dat de gebruiker volledig van de omgeving wordt afgesloten. Volgens Wiltec zijn niet-schadelijke geluiden als spraak, verkeer en systeemsignalen hoorbaar, maar te luide tonen en lawaai worden gedempt met maximaal 33 dB. De Silentex maakt gebruik van een duurzame Li-ion accu. Deze accu zorgt voor 100 uur standby-tijd en gaat 20 uur mee als Bluetooth actief wordt gebruikt.

Reageer op dit artikel